Zoals u weet zijn wij op woensdagmiddag, vrijdagmiddag van 13.00 t/m 17.00 geopend en op Zaterdag van 10.00 tot 17.00 open. Tijdens deze tijden zijn onze herders binnen en kunt u bij ons het terrein oprijden. 

Maar mocht u bijvoorbeeld plotseling bezoek krijgen en niets in huis hebben dan kunt u, mits wij bij huis zijn, bij ons terecht. Houdt u er dan wel rekening mee dat buiten openingstijden onze herders loslopen op het terrein. Blijf dan met uw auto voor het inritdraad staan en toeter of bel ons. Wij zorgen dat de herders naar binnen gaan en u uw boodschappen kunt doen.

Onze honden hebben dan even pauze. 

HET IS ER WEER!!!! ONZE DROGE WORST GEIT!!! In de smaken:

Peper, Knoflook en Kruidnagel.

Nieuw in ons assortiment is Geitengehakt.

Het wordt een mooi warm weekend. De BBQ kan weer naar buiten. Samen genieten en dat wordt pas echt genieten als je bij ons het vlees uit zoekt. Vlees van de hoogste kwaliteit zonder enige toevoegingen. Vlees wat je niet vind in de winkels of bij slagerijen. Normaal wordt dit vlees apart opgekocht door een grossier en verkocht aan exclusieve restaurants. Wij willen dat jullie deze kans ook hebben om deze smaak te ervaren. Vanmiddag zijn wij weer geopend en zaterdag de gehele dag. Kom langs en stel zelf uw BBQ-pakket samen of voor een lekker stukje vlees bij uw maaltijd.

Ps Wij hebben ook nog BBQ-pakketjes voor 1 persoon voorradig.